Gastenkamer

U kunt de inrichting van uw kamer aanpassen met eigen bezittingen, zoals meubels, schilderijen en foto’s. Voor het ophangen van schilderijen/foto’s zijn aan de muren speciale rails bevestigd.
In uw kamer is een kleine koelkast en een televisie aanwezig. Elke kamer heeft een eigen terras. Uw bed kan naar buiten gereden worden. Indien gewenst kunt u een telefoon met rechtstreeks nummer op uw kamer krijgen. Uw persoonlijke was kan verzorgd worden in het hospitium.

Zowel op uw kamer als in de sanitaire ruimten zit een ‘zusteroproepsysteem’. Zo kunnen wij snel bij u zijn, wanneer u hulp nodig heeft. Ook kunt u een bordje aan de deurkruk te hangen om aan te geven dat u niet gestoord wilt worden.

Naast de gebruikelijke douche- en toiletfaciliteiten heeft het hospitium een aparte badruimte. Die heeft een lift en een badbrancard. Daardoor is dat bad ook geschikt voor gasten die niet meer zelfstandig kunnen staan of lopen. Zo kan iedereen genieten van een warm bad.

Er viel een last van mijn schouders toen mijn moeder in goed handen was en we in alle rust afscheid van haar hebben kunnen nemen.

Uw familie en andere dierbaren kunnen altijd op bezoek komen. Zij kunnen ook bij u op de kamer slapen of – tegen een kleine vergoeding – in de logeerkamer.

In de stilteruimte kan iedereen zich terugtrekken, een kaarsje branden of iets in het gedenkboek schrijven.
De stilteruimte geeft alle gelegenheid voor de eigen gedachten en gevoelens.