Huis

Het Johannes Hospitium is een liefdevol ’thuis’. Hier wordt u gastvrij ontvangen en krijgt u de liefdevolle en deskundige verzorging die u nodig hebt. Het huis ligt op een rustige locatie in Vleuten (Gemeente Utrecht). Prima te bereiken met het openbaar vervoer en voor de auto’s is er (gratis) parkeergelegenheid.

We hebben acht comfortabele kamers waarvan u de inrichting naar eigen smaak kunt aanpassen (meubels, foto’s, schilderijen) zodat u zich snel thuis kunt voelen. Koelkast, televisie, internet en telefoon zijn aanwezig. Elke kamer heeft een eigen terrasje. Hier kunt u met uw bezoek, redelijk privé, buiten zitten. Als u niet in staat bent om op het terras te zitten, kunnen we uw bed naar buiten rijden.

Bezoek is dag en nacht welkom. Ook is er de mogelijkheid bij de gast op de kamer te blijven slapen of in de logeerkamer boven. 

U hoeft niet op uw kamer te eten. U bent van harte welkom in de ruime eetkeuken om daar te komen eten. Al dan niet met andere gasten of met de koks. Als het erg mooi weer is kan er gegeten worden op het terras.

 

Onze algemene ervaring met het hospice is erg goed. Als we van tevoren hadden geweten hoe het uiteindelijk allemaal zou lopen dan hadden we met veel minder angst en onzekerheid de toekomst tegemoet gezien. Het hospice bleek het antwoord te zijn.