Johannes Hospitium Vleuten Kloosterweide 2, 3451 VN Vleuten (Utrecht) Postadres: Postbus 97, 3450 AB Vleuten Tel. 030 6775013 / Fax 030 6771371 info [at] hospitiumvleuten.nl

Verblijf

Iedere gast krijgt een ruime kamer met een klein eigen terras. Alle kamers komen uit op de tuin die het gehele gebouw omringt en waarin veel bloeiende planten staan. De gast kan de kamer (deels) inrichten met spullen die hem of haar dierbaar zijn, zoals een kastje, foto’s, een schilderij. Zo kan het vertrouwde gevoel van thuis worden meegenomen.

Accommodatie
Iedere kamer heeft een hoog/laagbed, een kast, koelkast en een tafel met stoelen. Met het zusteroproepsysteem kan snel om hulp gevraagd worden. Iedere gast kan gebruik maken van een eigen telefoon, tegen een kleine vergoeding per dag. Er is een TV en de mogelijkheid van een gratis internetaansluiting. Ook is een laptop of iPad van het hospitium beschikbaar voor de gast. Voor de gast zijn er royaal ingerichte douche/badruimtes. Voor wie niet meer kan lopen of staan, is er een speciaal aangepaste badruimte. Zo kan iedereen genieten van een warm bad.
Huisdieren in een kooi zijn welkom. Het is ook prima wanneer de geliefde hond of kat af en toe op bezoek komt.
De persoonlijke was van de gast kan verzorgd worden in het hospitium.

Dierbaren, bezoekers
De gast, dierbaren en bezoekers kunnen gebruik maken van de algemene huiskamer, de ruime eetkeuken en het algemene terras. De stilteruimte geeft alle gelegenheid voor de eigen gedachten en gevoelens.
Bezoek is altijd welkom en kan blijven slapen. Op de kamer van de gast kan een bed bijgezet worden. Ook is het mogelijk te slapen in de logeerkamer, tegen een kleine vergoeding.
De naasten kunnen bij gelegenheid mee eten tegen een kleine vergoeding.

Hier vindt u een video over 'Ons huis'.